DE 10 LEUKSTE TROUWLOCATIES VAN ZUID-HOLLAND

Op zoek naar de leukste trouwlocaties in Zuid-Holland? Wij helpen jou daar een handje bij! Op veel plekken in de regio hebben wij al mooie bruiloften mogen verzorgen, dus we delen graag de 10 leukste trouwlocaties in Zuid-Holland met jou. You’re welcome! Uiteraard staan ze op willekeurige volgorde.

Barbarossa Beach | Scheveningen

Een locatie die voor ons echt in de lijst voor móet komen. Barbarossa Beach, een prachtige trouwlocatie aan het Scheveningse strand. Je vind er verschillende ruimtes en een mooie, rustige en naturelkleurige inrichting. Dit betekent dat je helemaal je eigen stijl hierin kwijt kan door de juiste styling toe te passen. En of het nou mooi of slecht weer is buiten (want hé, het blijft Nederland), dan zijn er zowel binnen als buiten vele mogelijkheden.

Spaansche Hof | Den Haag

Wil je klasse? Dan is het voormalige stadspaleis het Spaansche Hof in het centrum van Den Haag misschien wel jouw perfecte trouwlocatie. Het heeft een indrukwekkende uitstraling én geschiedenis. Het zit middenin de stad maar is toch omgeven door een oase van rust. Je vindt daar 10 ingerichte zalen en een riante binnentuin, dus de perfecte plek om een bruiloft te vieren tot 300 gasten! Wauw!

Central Park | Voorburg

Ook al weer zo’n prachtige locatie omgeven in rust. Central Park is gelegen in het pand genaamd ‘Vreugd & Rust’, naar het gelijknamige park waardoor Central Park omringd wordt. Je kijkt dan ook uit over het prachtige park. Central Park in Voorburg is de perfecte locatie als je houdt van boutique-style. Er is namelijk ook een boutique hotel in gevestigd. Hoe fijn als je na de bruiloft met gasten wilt blijven slapen? En dan de volgende ochtend nog gezellig met elkaar ontbijten of brunchen en napraten over de prachtige dag, voordat je afscheid neemt van elkaar.

Naturel | Scheveningen

Naturel ligt op een prachtige plek aan het Scheveningse strand. Afgelegen, geen lawaai van andere strandtenten en dus niks anders als zee, strand en duinen. Het is dan ook mogelijk om de hele dag hier te vieren, van ceremonie en borrel tot diner en feest. Je vindt bij Naturel geen opsmuk en drukte, maar schoonheid en rust. Bij slecht weer kunnen ze ook een transparante tent buiten opbouwen, zodat je nog steeds het licht en de natuur om je heen hebt, maar dan droog. You go Naturel!

Kasteel de Wittenburg | Wassenaar

Kasteel de Wittenburg is een prachtige locatie met authentieke details in het kasteel. Alleen al als je de prachtige oprijlaan op komt voel je je een koning en koningin. Ze bieden vele ruimtes zodat je alle facetten van je bruiloft in een andere ruimte kan doen. Het ontvangst in de Franse Salon, de ceremonie in de Grote Lounge, borrel in de prachtige(!) tuin en de serre, om vervolgens te dineren in de Bibliotheek (klein aantal personen) of in de Oranje Nassau Zaal. Daarnaast heb je ook de beschikbaarheid over 10 hotelkamers. Dus hoe fijn als je na het feest lekker naar boven kunt gaan om daar te overnachten en de volgende ochtend met je naasten nog te kunnen ontbijten. En de bruidssuite is hemels!

Wereldmuseum | Rotterdam

Een prachtige trouwlocatie in het centrum van Rotterdam, kijkend over toch wel een van de mooiste skylines van Nederland. Alles kan, van ceremonie tot feest, allemaal op één plek. Wat een plek! Wacht maar tot je de Balzaal ziet! Er zijn zo veel oude elementen terug te vinden op deze locatie, maar dan wel met lichte kleuren, waardoor het geheel er heel imposant uit ziet. Voor elk soort evenement kun je er terecht, maar om daar te trouwen is toch wel echt een sprookje hoor!

Dudok in het Park | Rotterdam

De naam zegt het al, een prachtig pand in het park. Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. Dudok beschikt over 2 prachtige zalen en zijn geschikt voor evenementen en bruiloften. En in de omgeving kun je echt de meest prachtig foto’s maken.

Foto door Miss Smile

Paviljoen de Witte | Den Haag

Een locatie met geschiedenis? Nou dit is er eentje hoor! Het paviljoen is in 1827 in opdracht van Koning Willem I gebouwd als geschenk voor zijn gemalin koningin Frederica Louisa Wilhelmina van Pruisen. In de 20e eeuw is het pand meermaals verbouwd en gerestaureerd, en hoe het er nu uit ziet is dan ook werkelijk prachtig. Ze zalen hebben ieder hun eigen stijl en kleur, en doen nog erg ‘royal’ aan. En wat dacht je van heerlijk borrelen op het terras, met uitzicht over zee.

Landgoed Te Werve | Rijswijk

In Zuid-Holland vind je veel statige panden, met een rijke geschiedenis. Zo ook Landgoed Te Werve, een prachtig landhuis op 26 hectare grond in Rijswijk. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei! Ook kun je hier prachtig trouwen in elk seizoen. Er is meer als voldoende ruimte binnen en buiten om te kunnen genieten van een prachtige dag. In 2022 is Landgoed Te Werve uitgeroepen tot populairste trouwlocatie in Zuid-Holland door Toptrouwlocaties. Mooie prestatie!

Foto door GG Weddings

Zalmhuis | Capelle aan den IJssel

Een prachtige en moderne trouwlocatie waar je ook gegarandeerd lekker kunt eten. Fluwele stoelen, mooie prints op de muren en helemaal van nu. Qua eten en drinken is niets te gek en de keuze in arrangemenenten is dan ook reuze. Het markante pand is in 2020 helemaal gerenoveerd. Het opvallende interieur ademt de sfeer van de grote stad, van luxe, warmte en gastvrijheid. Het Zalmhuis staat bekend om zijn hele verse vis. Dus ben je een visliefhebber, dan is dit misschien wel jouw trouwlocatie! Eet de verste vis, droom weg in het ongrijpbare interieur en betover je gasten met de prachtige dag.

We hopen dat we jou hebben kunnen inspireren met de mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland. En dat je mede door ons jouw droomplek kunt vinden. Zit jouw locatie er niet tussen en kun je nog wel ondersteuning gebruiken bij een andere locatie en de verdere voorbereidingen van jullie dag? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

xoxo, Gaelle

GG Weddings & Events

More Stories

DE 10 LEUKSTE TROUWLOCATIES VAN ZUID-HOLLAND

01 februari 2024

BLOG ARTIKELEN

23 oktober 2023

8 Meaningful Dutch Wedding Traditions for Your Big Day

24 oktober 2022

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.